mandag 9. februar 2009

BÆREKRAFT HANDLENETT


Bærekraft handlenette er ferdig

Da har jeg blitt ferdig med bærekraft handlenette mitt, fått satt på hankene og motivet jeg skulle ha på veska, det blei ganske fint, men så var læreren litt uheldig, og det blei litt feil farge på det ene stede på blomsten det blei mørke rosa, men syns ikke sånn kjempe godt, men er kjempe glad for at den blei sånn den er, jeg har fått litt hjelp eller så har jeg lagd hele selv.

Nesten ferdig.

I dag har jeg sydd sammen bærekraft handlenette mitt. Jeg har ikke fått satt på hankene enda men det skal jeg i morgen, jeg syns jeg har jobbet ganske bra i dag og fått gjort det jeg skulle og hadde tenkt til.

Mandag16.02.09

I dag har jeg finnet åssen farge jeg vil ha på handlenette mitt, og det blir brunt og hvit på innsidene og på hankene blir det også brunt.
Trur den vil bli ganske fin:) og mer har jeg ikke gjort i dag, har tegna ny skisse tegning isteden for grønne blader på blomsten har jeg tatt blå, blei ganske fint

prototype

I dag jobbet jeg med å lage prototype og den har jeg lagd i papir. Har lagd den sånn den skal bli i stoff da, ser ganske bra ut. Men trur heller jeg ville brukt den i stoff enn den i papir.

Mandag 09.02.09

På skolen så skal vi lage handlenett, og på onsdag fikk vi hele dagen og jeg var ikke sånn kjempe motivert til å jobbe i går så jeg fikk bare tegna 1 skisse. Men når jeg kom hjem tegna jeg akkurat den skissa jeg vill ha og jeg trenger ikke mange skisser for å bestemme meg. Så har jeg ikke kommet så mye lenger, men neste gang vi skal jobbe med handlenette så skal jeg jobbe bedre enn det jeg gjorde på onsdag i hvertfall.


I dag på skolen så skulle vi reise til et sted og ha en spørreundersøkelse, og jeg, Maiken, Kristin, Tonje & Malene reiste til kongsberg, vi hadde med oss 2 ark med spørsmål. Vi tog toget opp og gikk til sentere i Kongsberg for der er det mye folk som vi kan spørre om. Undersøkelsen gikk ut på og høre om folk likte plast poser eller handlenett best. vi fikk masse forskjellige svar tilbake, og det var ganske likt på hva folk likte best.


fredag 6. februar 2009

TEGNESERIE!

Tegna

Orginalen


Foto: Google. Og Mobilen.

For litt sida så fikk klassen en oppgave og tegne en tegneserie!, vi fikk lov til å gå på nette og finne bilde og printe det ut og tegne ved siden av det bilde. Jeg satt med ned og søkte på litt av hvert av tegneserier, og til slutt fant jeg en jeg ville ha, Nemi var den tegneserien jeg ville tegne. Men så sa lærern at hvis det er to peroner på det tegneserie bilde, så må dere endre på den ene, og på min tegneserie var det to personer og jeg ville selvsagt ikke ta bort Nemi, så jeg valgte og ta bort den ene jenta som var med der og redigerte den til en gutt.

jeg ble ganske fornøyd med det jeg hadde gjort, vi skulle fargelegge det vi hadde tegna, jeg ville ikke ha di samme fargene som var der fra før av på tegningen så jeg velgte heller andre farger så alt ble anderledes enn det var fra før av. Jeg var ganske fornøyd med det jeg hadde gjort, men veit ikke om lærern har sagt noe for henne så på.

torsdag 5. februar 2009

FARGER MAN ELSKER!

Foto: Google
På begynnelsen av skole året så hadde vi om Ittens fargesirkel, det var litt kjedelig, det blir så masse farger og forholde seg til, men så blir man vandt til det med farger og åssen man skal bruke det
sirkelen er delt inn 3 hovedfarger :

Primærfarger.
Itten fargesirkel viser fargeblanding ved å dele sirkelen inn i 12 felt. I senteret av sirkelen ligger de tre primærfarger gul, rød, og blå. Sammen med hvit og sort danner disse grunnlaget for samtlige farger. Primærfarger er rene farger og kan ikke blandes til med bruk av andre farger.

Sekundærfarger.
Ved å blande to primærfarger med hverandre i like deler vil du få en sekundærfarge. Gul og blå vil bli grønn. Grønn er da en sekundærfarge. Andre sekundærfarger blir oransje og fiolett. (Gul og rød gir oransje, rød og blå blir fiolett).

Tertiærfarger.
Primærfarge blandet med sekundærfarge blir en tertiærfarge. Gul blandet med oransje, blir da guloransje. Guloransje vil da ligge mellom gul og oransje i fargesirkelen. Rød blandet med oransje gir rødoransje. Videre får vi rødfiolett, blåfiolett, blågrønn og gulgrønn. Totalt 6 tertiærfarger.

Ittens fargesirkel deler også fargene inn i kalde og varme fargenyanser hvor høyre side er de varme og venstre halvdel er de kalde.

I DAG FORTSETTER VI MED BLOGGEN!


Foto: Privat.

i dag har vi fått beskjed om å fortsette med bloggen, så da er det bare og jobbe og sette i gang da.
Nå har jeg tatt noen bilder av det vi har tegna på skolen. så da kan dere ta en titt på di bildene.

vi har hatt noen uker som vi har tegna mennske kropper og hoder så tenkte jeg ville legge ut noe av det jeg har tegna., hehe.Vi lærte litt om forsjellige proposjoner, på tegningene mine så har jeg tegna sånn at jeg har hjelpe streker så da er det lettere og plassere hvor øynene,nesa,munnen, hårfeste, og div ting på et menneske skal være.

Vi har lært og tenge fra siden av en person. Og det kan du se på bilde som jeg har lagt ut.:).

onsdag 4. februar 2009

STRIKKING PÅ TRE.

foto: privat

Foto: TettPåVranga.

Dette er noe av hva vi har gjort på skolen, vi har strikka masse store ting og satt det på et tre. Så litt rart ut på førsten, men blei litt stilig til slutt da. Var slitsomt og strikke så mye, blei sliten i henda og håndleddene, men blei glad når jeg blei ferdig med det.

så i dag den 5 februar så gikk jeg ut og nok noen bilder, og så som dere ser så er det masse snø ute, så var litt vanskelig og ta bilde nærme, for jeg ville ikke drukne i snøen heller ;)

DRØMMER ER Å BLI FRISØR


Foto:Privat



jeg drømmer om å bli frisør, Nå går jeg alltså på Eiker videregånde, og trives der på Design&håndtverk linja. for litt sida så fikk vi elevene som vil bli frisør, fikk lov til å reise til st.hallvard og lære om frisør yrket. Vi måtte kjøpe sånn frisør pakke, men saks,kam, kappe, og vann flaske, og den beste tingen Christine Junior- et dokkehode som vi fikk lov til å klippe og ordne frisyre på den. kunne ta i noen striper i håret, men rakk det aldri fordi jeg hadde så lyst til å klippe og sette opp hår i steden for. Det var spennende og morsomt, og det var så mye man lærte der. Så har jeg tenkt til å søke videre på frisør fager når jeg begynner 2 vgs:). gleder meg som en liten unge nesten, Men må bare bli litt bedre på skolen :P. så kommer jeg kanskje inn på den linja jeg ønsker og gå på. Må jo alltid jobbe bedre og hardere for å oppnå det man øsnker i livet sitt, og det skal jeg satse på for det er Frisør jeg ønsker og bli. Og er jeg heldig som komme inn på den linja og greier og utføre sånn som det skal, så har jeg kanskje fått meg en lærligs plass hos tanta mi, som er sjef for to frisør salonger i Drammen.

OM HVORDAN DET VAR OG LAGE BLOGG.



foto: Google

Nå har vi fått vite at vi skal lage blogg, ganske spennede det, sitter egentlig bare og slapper av med sjokolade og ipoden.
men jobbe det må jeg, blogg?, det er egentlig spennende, man kan sitte og skrive i evigheter om ting og tang.
Men denne bloggen blir ikke som en som man lager på fritiden, for denne bloggen skal vi bruke på skolen for å vise andre hva vi gjør på skolen. Jeg har tenkt og skrive om ting vi gjør og har gjort og legger inn bilder og teks.
Egentlig så blir man kanskje litt avhengi av en blogg som man lager, men det er helt greit for meg.
Syns det er morsomt og lage blogg. og jeg vil håpe at du vil like det jeg legger inn på bloggen.
Fra Christine.